Welkom bij Femuza

 De overkoepelende organisatie voor muziek- en zangverenigingen
binnen de gemeente Súdwest-Fryslân.  

Vacatures

Femuza is op zoek naar twee enthousiaste nieuwe bestuursleden.

Voorzitter
Algemeen bestuurslid

Jouw taken als bestuurslid: je bent samen met de andere bestuursleden verantwoordelijk voor de organisatie van de festivals en uitvoering van de overige activiteiten van Femuza.

De voorzitter

  • Zit de bestuursvergaderingen voor
  • Vertegenwoordigt Femuza bij externe samenkomsten
  • Is de woordvoerder van Femuza
  • Stuurt de andere bestuursleden aan, stimuleert en controleert de uitvoerende zaken.
  • Is samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor de organisatie en de uitvoering van de overige activiteiten van Femuza
  • Doet voorstellen voor visievorming
  • Ontwikkelt samen met de overige bestuursleden nieuwe plannen en werkt die met hen uit

Jouw profiel: we zoeken een kandidaat met (het liefst) enige bestuurlijke ervaring die goed kan functioneren in een team. Je onderschrijft de doelstelling van Femuza en je weet je passie voor muziek op de juiste wijze uit te dragen. Je bent een creatieve denker die ondernemend ingesteld is. Het uitvoeren van werkzaamheden voor Femuza in de vrije tijd mag natuurlijk geen probleem zijn.

Je bent handig met social media en het maken van persberichten.

Bijzonderheden: het bestuur van de Femuza bestaat uit 6 leden - De bestuursleden worden benoemd voor een periode van telkens drie jaar - Bestuurslidmaatschap is een onbezoldigde functie - Eventuele onkostenvergoedingen worden verstrekt na goedkeuring door het bestuur

Wat is Femuza
Femuza is opgericht op 1 januari 2012 en is een overkoepelend orgaan voor de muziekverenigingen, zangverenigingen en jeugdmuziekorkesten in Súdwest-Fryslân. Femuza staat voor: Federatie van Muziek en Zang.
Doel van de federatie is het bevorderen van de muziekbeoefening door amateurs in de ruimste zin van het woord en het behartigen van de belangen van de aangesloten verenigingen daar waar mogelijk is.
Femuza is aanspreekpunt voor de gemeente Súdwest-Fryslân betreffende de HaFaBra en Zang voor wat betreft zaken vallend onder het cultuurbeleid.

Partners
Femuza overlegt regelmatig met Team Cultuur van de Gemeente Súdwest-Fryslân.
Femuza participeert in het Cultuur Platform Súdwest-Fryslân. Het CP SWF organiseert onder meer de frUITmarkt.
Femuza schuift met andere federaties aan bij vergaderingen van OMF en Keunstwurk. Ook zijn er contacten met beide provinciale zangfederaties, die verenigd zijn in de SAKO.

Heb jij belangstelling? - Stuur een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.