Themabijeenkomsten subsidies, fondsen en crowdfunding

Een goed idee vraagt om realisatie. Dat kost niet alleen veel energie en kalmte, maar ook bijna altijd geld.

Een manier om geld te vinden is het benaderen van fondsen. Naast fondsen werven zijn er nog allerhande andere manieren om een idee te realiseren zoals crowdfunden.

Femuza organiseert op 12 april en 23 mei een tweetal bijeenkomsten die gaan over de onderwerpen “Subsidies, fondsen en crowdfunding”. Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor muziekverenigingen en koren uit de gemeente Súdwest-Fryslân.

Sprekers tijdens deze bijeenkomsten zijn Tia van der Velde van Bureau CAZ www.bureaucaz.nl en Jacques van den Bosch van de gemeente Súdwest-Fryslan. De toegang tot de bijeenkomsten is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente. Reserveren is verplicht in verband met de verwachte grote toeloop. Reserveren doet u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u een concreet project of plan heeft waarvoor u geld zoekt, dan kunnen we hierop tijdens deze bijeenkomsten op ingaan. We vragen u wel uw plan van te voren bij ons aan te melden.

INFORMATIE

  • Dinsdag 12 april, 20.00 uur: MFC De Utherne, Dassenboarch 25, 8651 CB IJlst
  • Maandag 23 mei, 20.00 uur: Kultuerhús De Klameare, Merk 1, 8711 CL Workum
  • Femuza is de Federatie van Muziek en Zang in de gemeente Súdwest-Fryslân.